luv

Sunday, September 11, 2011

BALIK KAMPUNG OH...OH...BALIK KAMPUNG!!!!!Salam semua. Masih mood beraya lagi ke??? Entry ini agak lewat kerana sejak dua menjak ini AA sangat-sangat busy. Dari hari isnin yang lalu (5/9/2011) AA telah memulakan praktikal AA. So, masa AA sangat suntuk. Setelah seharian berkerja, balik saja rumah AA rasa sangat letih. Al maklum la da lama da lama bercuti. hehehehe.

Bercerita pasal raya, AA setiap tahun sejak AA lahir, AA akan pulang ke kampung sebelah ayah di Negeri Sembilan dahulu. Selepas raya ke dua ataupun pagi raya ke tiga baru la AA akan pulang ke kampung ibu AA di Johor. Setiap tahun pekara yang sama berulang-ulang. Di Negeri Sembilan, AA ialah cucu yang sulung. Tidak ada cousin yang sebaya dengan AA. So, AA lebih rapat dengan makcik-makcik di sebelah sini.

Tahun ini, tradisi sudah berubah. Ini kerana raya pertama AA beraya di Kuala Lumpur. Malam raya pertama baru kami pulang ke Negeri Sembilan dan pada raya ketiga baru kami pulang ke Johor.Okey la, malas la AA nak membebel panjang...so enjoy the pictures....


No comments:

Post a Comment