luv

Wednesday, November 23, 2011

ALLAH PANJANGKAN USIA MU.....Selamat ulang tahun AA

Alhamdulillah... Syukur kepada Allah s.w.t sebab pada ulang tahun kali nie AA still bernafas dan dapat melalui saat-saat sweet 17.hahahahaaha….(17 ke?????tettt!!!!)hahahaha… Terima kasih Allah kerana sepanjang AA hidup pelbagai keadaan telah AA tempui. Walaupun birthday kali ini tidak ada lilin untuk AA tiup, tiada kek untuk AA potong, tiada party yang Ibu adakan TETAPI apa yang penting, AA sangat bersyukur kerana Allah telah memberikan AA kehidupan yang bahagia. Segala duka yang AA tempuhi telah mengajar AA lebih bersyukur dan menjadi pengajaran yang paling berguna buat AA.

Buat teman-teman yang sudi meng’wish AA, dekat FB, TWITTER, BBM, MSG OR CALL terima kasih banyak2. Kerana anda sudi dan rajin mengwish AA. Moga doa kalian di makbulkan oleh Allah…Amin….

Okey la, AA nak tulis surat siket buat cik adik comel nie…hehehehehe…..


Dear AA,

Happy birthday AA dear. May Allah bless you and may all your dream comes true. Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Moga dijauhkan dari segala fitnah. Moga cepat dipertemukan jodoh. Semoga bertemu dengan jodoh yang terbaik didunia dan diakhirat. Moga cepat dapat kerja. Semoga menjadi anak yang soleha dan tidak lupa diri bila sudah berjaya. Semoga diberikan kesihatan yang baik dan dijauhkan dari segala penyakit. May happiness always be around you. May you stay cheerful and happy always. Semoga Allah makbulkan segala doa ini.

Lalui hidup ini dengan tenang dan tabah menghadapi segala cabaran dan dugaan yang mendatang. I know you can do it!!! HAPPY BIRTHDAY DEAR….:)

Yours sincerely,

2 comments: