luv

Sunday, March 11, 2012

BIRTHDAY CELEBRATION IN ADVANCE.....

Happy birthday in advance for you Maryatul.

Semalam AA dan kawan-kawan celebrate my BFF birthday in advance. Nak celebrate masa birthday dia tak boleh sebab busy masa tu. So AA pun plan dengan Intan nak celebrate semalam. Kebetulan Maryatul ajak pergi lunch. So senang la siket AA nak buat plan. Ikut perancangan AA cakap dengan Maryatul kita nak wat farewell for Syaza sebab end of this month Syaza nak fly blk US. So tanpa berperasangka buruk Maryatul pun ingat kek yang AA bawak tu untuk Syaza.hahaha..anyaway enjoy the pictures yang AA dah letak. Sebab malas nak melalut panjang2..hehehehe….




die hard fan of MU......



selamat panjang umurnya.....hehehe









hasil kerja tangan intan...so sweet and cute intan...thankss...tp jangan lupa frame and gambar aku ya...heheheheh


kami berkawan hampir 17 tahun..bff for ever...moga persahabatan ini kekal hingga ke syurga...amin........


p/s: semalam celebrate ini berlaku sejurus selepas AA abis kerja. sebab tu la tak sempat nak balik rumah tukar baju ya.. bukan sesaje nak pakai baju uniform kerja tuk berjalan2...hahahaha..

2 comments:

  1. lawanya uniform die...hahaha

    ReplyDelete
  2. hahahahahaha.....hish jgn la kata begitu.....mmg sy thu uniform sy mmg lawa...hahahaha..ala tak sempat nak tukar la...huhuhu

    ReplyDelete